Op zoek naar een tandarts in Winschoten? Bel Dental Vision Tandtechnisch Laboratorium

Voor patiënten en tandartsen in Oost-Groningen

De grootste vestiging van Dental Vision Tandtechnisch Laboratorium bevindt zich in Winschoten. Hier kunt u terecht voor gebitsprotheses die in samenwerking met tandartsen worden ontwikkeld. Ook voor andere producten zoals kronen, bruggen, facings en bleeklepels bent u van harte welkom in het laboratorium.

Dental Vision Tandtechnisch Laboratorium is meer dan alleen een tandarts in Winschoten. Wij maken ook gebitsprotheses

Van tandtechnisch laboratorium naar Dental Vision

Tandtechnieker May, en daarna Dhr. Dijkhuis, legden ruim 65 jaar geleden de basis voor het Tandtechnische Laboratorium van nu. De zoon van Dhr. Dijkhuis, heeft samen met Henk Boven het huidige pand en laboratorium gerealiseerd. Op dit moment zijn Henk Boven en Peter Snoek de eigenaren en samen met Sabine Müller, tevens CEO van TTL Dental Vision Groningen, zorgen zij voor aanpassingen en veranderingen die bij de huidige marktontwikkeling passen. U vindt het laboratorium nu in een ultramodern pand aan de Zeefbaan 16 in Winschoten, waar met zowel traditionele als de nieuwste technieken wordt gewerkt.

Verder huisvest het pand o.a. de volgende zelfstandige praktijken; Odydental mondhygiënistenpraktijk, Tandprothetische praktijk Peter Snoek en Orthodontiepraktijk Winschoten.

Naast de vestiging in Winschoten heeft Dental Vision ook een filiaal in het Centrum van Groningen.

Dental Vision Tandtechnisch Laboratorium maakt bleeklepels volgens de nieuwste technieken.

Tevreden patiënten en tandartsen in Oost-Groningen

De combinatie van traditionele kunde en actuele kennis van nieuwe materialen en productietechnieken heeft Dental Vision Tandtechnisch Laboratorium gemaakt tot wat wij nu zijn. Zowel de patiënten als de tandartsen waar wij voor werken zijn tevreden over de geleverde producten en zijn blij met onze service. Dental Vision is het lab in de regio die te hulp kan schieten in de praktijk op de momenten dat het nodig is. Ook patiënten komen direct zelf langs voor reparatie en onderhoud van hun uitneembare tandheelkundige voorzieningen. Ook de nieuwe tandartsen weten ons inmiddels te vinden. Zij kloppen bij ons aan voor producten, adviesen ondersteuning.