Maak een afspraak voor reparatie van uw kunstgebit bij Dental Vision Tandtechnisch Laboratorium

Productie, reparatie en onderhoud bij Dental Vision Groningen

Naast het dagelijkse nieuwe werk, dat wij doen voor de tandartsen waar wij voor werken, hebben patiënten ook de mogelijkheid om zelf langs te komen voor reparaties en onderhoud aan hun uitneembare voorzieningen. U vindt ons in het centrum van de stad. Vergeet u niet uw zorgpas en legitimatie mee te nemen?  De rekening ontvangt u in de meeste gevallen via uw tandarts.

Is uw kunstgebit aan reparatie toe? Dental Vision Tandtechnisch Laboratorium in Groningen regelt het voor u
Sabine Müller - CEO TTL Dental Vision Groningen / kroon en brugwerk / kleurbepalen

Voor een gebitsprothese naar Groningen

Naast het Dental Vision Tandtechnisch Laboratorium in Winschoten hebben wij ook een productie- en servicelocatie in hartje Groningen.In het laboratorium, onder leiding van Karin Boven en Sabine Müller ( zij is tevens CEO van TTL Dental Vision Groningen) werken ervaren specialisten, jonge(re) medewerkers en leerlingen. Samen zorgen zij voor continue innovatie, want de tandheelkunde is een snel veranderende branche. Sabine is de specialiste in Kroon en Brugwerk en Karin in protheses en andere uitneembare voorzieningen.


Zo maken wij onder andere gebruik van CAD/CAM, scannen, frezen en 3D-printen. Dental Vision Tandtechnisch Laboratorium werkt hiervoor nauw samen met collega’s en producenten in binnen- en buitenland.

Laat een gebitsprothese ontwikkelen door Dental Vision Tandtechnisch Laboratorium in Groningen of Winschoten

Reparatie en onderhoud

Service en flexibiliteit vinden wij belangrijk. Daarom kan iedere patiënt of behandelaar bij ons langskomen voor bijvoorbeeld een kleurbepaling of persoonlijk overleg. Bovendien bent u altijd welkom in onze vestiging in Groningen voor een reparatie aan uw kunstgebit, plaatje of andere uitneembare voorziening.

Op maandag tot en met donderdag vóór 10.30 uur gebracht? Nog dezelfde dag om 16.00 uur klaar! 

Reparaties op vrijdag zijn in overleg. Neem hiervoor contact op met een van onze vestigingen.